Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Josefína Nesvadbová se rozvedla s otcem svého dítěte a má stejně starého partnera jako maminka

29. května 2017 | 14:00

Jsou jako oheň a voda. Herečka a zpěvačka Světlana Nálepková (56) je živel, její dcera Josefína (28) je klidná a praktická. Přesto mají hodně společného. Bydlí spolu, pracují spolu, mají stejně staré partnery a obě se po roce rozvedly s otcem svého dítěte.

Nelezete si na nervy?
Vůbec. My spolu žijeme, děláme semináře, debatíme o životě, máme takové přirozené propojení. Fungujeme jako dvě samostatné jednotky, které se navzájem potřebují.

Nevadí vám, že ve svém věku bydlíte s mámou?
Vůbec ne. Naopak. Díky tomu na sebe máme víc času a můžeme mnohem víc sdílet. Povídáme si o všem možném, jsme nejlepší kamarádky, inspirujeme se, a zároveň si nepřekážíme.

Žádné hádky?
Ne. Sem tam sice říkáme, kdo zaplatí složenky, kdo poseká zahradu, řešíme praktické věci, ale mezi námi nic nepříjemného neprobíhá.

Světlana Nálepková o vkusu ohledně mužů:

Video se připravuje ...
Světlana Nálepková: Nesnáším muže, kteří lžou • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Maminka měla dost divoký život, rozváděla se, prožívala osobní krize. Josefíno, nezlobila jste se za to na mámu?
Ne. Jen jednou jsem jí řekla, ať si řekne, co chce. Já ale měla vždycky k jejím partnerům víceméně kladným vztah, i když to byli týpci, kteří jí způsobili třeba i finanční újmu. Říkala jsem si, že se z toho třeba poučí, ale nezlobila jsem se.

V čem jste stejné?
Obě umíme být divoké, obě se umíme nad věcmi povznést a obě si umíme život užívat. Umíme obě spontánně jednat, riskovat, s tím, že se uvidí, jak to dopadne. Když je nejhůř, umíme zatnout zuby a věřit, že to dobře dopadne. Vlastně máme stejný pohled na svět. Ale já jsem asi racionálnější.

Máte také stejný vkus na muže?
Těžko říct. Asi ne.

 

Celý rozhovor si přečtete v novém čísle časopisu Blesk pro ženy:

Autor: archiv

Nezapomeňte na naši Podprsenkovou revoluci, která vám ušetří peníze!

Autor: archiv

Video se připravuje ...