Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?

Video se připravuje ...
VIDEO: Adriana Krátká/BPŽ
25. února 2017 | 06:00

Tajemství těla je nový zábavný pořad České televize, kde moderátoři Petr Vacek (52) a Martin Dejdar mučí nejen sebe, ale i své hosty. Dneska večer se mezi nimi objeví Adela Banášová a Jitka Čvančarová, takže by to mohla být legrace. Petr nám prozradil, co nejhoršího sám vyzkoušel a jakého hosta nejvíc potrápili.

„Mám rodiče doktory a všechno, co se v tomto pořadu zkouší, mě vždycky hrozně zajímalo. Byl jsem nadšen, že mohu být součástí natáčení. V jednom díle jsme zjišťovali, jestli je možné zvednout člověka za kůži na zádech, a tak je to vyzkoušeno na mně,“ prozradil nám s klidnou tváří Petr Vacek. Prý je zajímavé, že to ani nebolelo.

Petr má čtyři děti, dvě starší jsou na univerzitě v Maastrichtu a dva nejmladší kluky má doma. I ti se zúčastnili natáčení, ale doma na nich prý herec nic nezkouší. „Doma na to není čas, ale díky pořadu jsem se naučil skvělý fígl, který vám neprozradím, abyste se na to podívali v televizi sami. Umožňuje mi to vidět lépe ve tmě, což doma docela hodně využívám.“

 

Video se připravuje ...