Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Ondřej Ruml: Největší radost mi manželka udělá, když mě pohladí

Video se připravuje ...
VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ
19. února 2017 | 06:00

Zpěvák Ondra Ruml (35) bude dalším členem hvězdné posádky, která se pustí do napodobování slavných zpěváků z celého světa. Všichni, kteří jste si tuto soutěž oblíbili – a že vás není málo – se máte na co těšit. Ondřej prozradil, z čeho má největší strach.

Tvoje tvář má známý hlas je pro Ondřeje Rumla druhou pěveckou soutěží. Stejně jako je to v případě jeho kolegyně Markéty Konvičkové. Ondřej ovšem soutěžil v X-faktoru, kde skončil na druhém místě. Jak dopadne tentokrát? "Rozdíl mezi touhle soutěží a X-faktorem je v tom, že se tu nevypadává, takže odpadá část stresu. Horší budou podpatky nebo situace, kdy budu dělat třeba stokilového černocha, taky mám strach, aby mi neodpadla maska," svěřil se nám zpěvák.

Podporovat ho bude jistě jeho manželka, kterou si před dvěma lety vzal na Kubě. "V únoru má manželka žně. Nejenže je Valentýn, ale také má narozeniny. Nemám rád zjednodušování, takže dostává dárky k oběma příležitostem,” prozradil nám Ondra. Jemu prý žena udělá největší radost tím, když mu uvaří něco dobrého a pohladí ho.

Video se připravuje ...