Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Bohéma: Lenka Vlasáková hraje maminku Jany Štěpánkové! Jaká opravdu byla?

Video se připravuje ...
VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ
12. února 2017 | 06:00

Seriál Bohéma bude mít dnes večer další pokračování. Jednou z hereček, které si v seriálu zahrály, je Lenka Vlasáková (44). Stejně jako několik dalších herců, kteří si v seriálu zahráli, byla i Lenka moc zvědavá na výsledek. Zahrála si totiž Ellen Halkovou, maminku Jany Štěpánkové.

Je těžké hrát někoho, koho lidé znají, ale ještě těžší musí být hrát příbuznou někoho, koho znáte. V této situaci se ocitla Lenka Vlasáková, která v seriálu Bohéma hraje první ženu Zdeňka Štěpánka, a tedy maminku Jany Štěpánkové. „K tomu se musí přistupovat s opatrností. Přečetla jsem si všechno, co bylo dostupné, ale je pravda, že jsem neměla tu odvahu zeptat se Jany, přestože se známe. Doufám, že ji to nějak nepobouří, ta má představa o její mamince,“ svěřila se nám herečka.

Také Lenku překvapilo, když si četla scénář, jak vlastně hvězdy stříbrného plátna žily a jaké byly jejich reálné osudy. „V represivních situacích – ať ze strany fašistů nebo potom komunistů – se odhalily takové věci o osobnostech, které tak milujeme, že jsme o nich ani nevěděli. Mnohdy když jsem ty příběhy četla, tak jsem byla hodně překvapená a mé reakce nebyly úplně pozitivní.“

 

Video se připravuje ...