Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Nejlepší přítel Lukáše Vaculíka v seriálu Temný kraj! Víte, jak se hledá psí hvězda?

Video se připravuje ...
VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ
25. ledna 2017 | 06:00

Každou neděli se na obrazovkách televize Prima odehrává napínavý příběh elitního pražského kriminalisty Petra Kraje v podání Lukáše Vaculíka, který se kvůli nemoci vrací zpět do svého rodného kraje. Ve zdánlivě poklidném kraji se ale začnou dít věci. Nejvěrnějším kamarádem je v seriálu Temný kraj pro Petra jeho pes Egon, ve skutečnosti Tobiáš.

Stejně jako v oblíbeném seriálu Komisař Rex, i zde pomáhá Egon svému pánovi při řešení případů. Jeho role v seriálu je tedy opravdu velká. Zajímalo vás také, jak se rodí takové psí filmové hvězdy, kde se verbují a co je nejtěžší při práci s nimi?

Lenka Nitschová pracuje ve výcvikovém kynologickém centru a přesně tady se jí pod rukama formují mladé hvězdy. „Už od začátku, když k nám pejskové přicházejí, je jasné, kdo má talent a kdo ne. Tobiáš, který si zahrál s Lukášem Vaculíkem Egona, byl na první pohled talent,“ vysvětlila nám cvičitelka. S Lukášem si prý padli do oka hned. Pokud si herec nerozumí se zvířetem, potom je to většinou chyba v člověku, dozvěděli jsme se také – spolu s dalšími zajímavostmi z tohoto oboru.

Video se připravuje ...