Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

České ženy mají nádherné oči a úžasnou pleť, tvrdí vizážista z Hollywoodu

Video se připravuje ...
VIDEO: Tereza Kovářová/BPŽ
3. ledna 2017 | 06:00

Will Marlherb je vizážista z Los Angeles, který přijel do Prahy představit nové trendy v líčení. Jak se liší trendy v Hollywoodu od těch u nás doma v Evropě? Nebojte se, nejsme v ničem pozadu, ale není na škodu trochu se přiučit, jaké trendy se nosí za oceánem.

„Nedá se říct, že by se trendy v líčení tolik lišily, co se Evropy a Ameriky týče. Všechny fashion weeky a podobné události to hodně spojují. Spíš bych řekl, že vidím víc rozdílů v trendech mezi jednotlivými evropskými zeměmi než mezi kontinenty,“ řekl nám hlavní vizážista Will Marlherb. Do Česka přijel propagovat značku Smashbox studií, kterou si nově můžete koupit i u nás.

„Na každém líčení, které vidíme na celebritách na červeném koberci, dominuje zářivá pleť bez nutnosti větší vrstvy make-upu. Využívá se kontrast a konturování, kterým zvýrazníte rysy v obličeji. Přidáváme matnou rtěnku, která je právě teď tím klíčovým prvkem v líčení.“

Will tvrdí, že jedním z nejdůležitějších prvků při líčení je báze pod make-up. „Když použijete správný základ pod líčení, budete vypadat lépe a déle vám vydrží.“ Vizážista pracuje nejen s hvězdami šoubyznysu, ale i s modelkami z celého světa. Na českých ženách ho zaujaly lícní kosti, barva pleti a krásné odstíny očí.

 

Video se připravuje ...