Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Návrhářka Taťána Kovaříková radí, co si obléct na Štědrý den a co na Silvestra

Video se připravuje ...
VIDEO: Ladislav Novák/BPŽ
22. prosince 2016 | 06:00

Štědrý večer je pro všechny rodiny jedinečný. Většinou se sejde celá rodina, a navíc se také všichni pěkně oblečou, aby to všechno podtrhovalo slavnostní atmosféru. Pokud tápete a nevíte, jak by vlastně taková slavnostní róba měla vypadat, poradí vám v našem videu slavná česká návrhářka Taťána Kovaříková.

„Je to speciální příležitost a každý by měl být čistě a slavnostně oblečen. Neříkám, že by si dámy měly vzít ke štědrovečerní večeři plesovky, ale klidně halenku nebo nějaký top, k tomu sukni nebo kalhoty, ale aby to vypadalo svátečně. Muži kalhoty a košili. Samozřejmě můžete být i vtipní. Můj syn například nosí vtipný svetr jako v Bridget Jones,“ smála se Taťána Kovaříková.

Jedna věc je událost s rodinou kolem svátečního stolu a jiná věc je setkání s přáteli na silvestrovské oslavě. Co se nejvíc hodí pro tuhle příležitost? „Tady bych se klidně malinko odvázala, viděla bych to na koktejlky nebo top s nahými zády, záleží na tom, co si která žena může dovolit a v čem se bude cítit dobře. Klidně zvolte flitry, kameny, výstřih nebo mini. Je to oslava celého roku, tak proč si to neužít?“

 

Video se připravuje ...