Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Martin Donutil: Táta je na mě hodný a nechává mi prostor

Video se připravuje ...
VIDEO: Tereza Kovářová/BPŽ
14. prosince 2016 | 06:00

Být z herecké rodiny je někdy těžké, především pokud se chcete prosadit stejně jako veleslavný tatínek v herecké profesi. Martin Donutil se vám určitě vryje do paměti. V novém seriálu si ho budete moci pořádně prohlédnout.

Martin Donutil (24) ztvárnil jednu z hlavních rolí v seriálu Četníci z Luhačovic, což je opravdu velkolepý historický projekt České televize. Do jisté míry si v roli mladého četníka Martin splnil svůj dětský sen. „Vždycky jsem chtěl mít pušku. Stříleli jsme, měli jsme bajonety a uniformy, takže v podstatě to bylo jisté splnění snu,“ přiznal Martin Donutil.

Mladý herec zároveň řekl, že Vánoce pro něj byly vždycky jedním z nejoblíbenějších období roku. „Už od dětství miluju Vánoce. Od září jsem vždycky počítal dny do Štědrého dne. Miluju je pořád, akorát je čím dál tím těžší vybírat dárky. Těším se, že budeme jako rodina pohromadě, na všechna jídla na vánoční tabuli. S tátou práci určitě probereme, ale on je na mě v tomhle hodný a nechává mi prostor,“ prozradil nám, jaký je Miroslav Donutil tatínek. 

 

Video se připravuje ...