Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Monika Absolonová: Tadeáš vypadá jako tatínek, ale povahou je po mně

Video se připravuje ...
VIDEO: Tereza Kovářová/BPŽ
7. prosince 2016 | 06:00

Zpěvačka Monika Absolonová (40) vydala nové hudební cédéčko plné hitů, které rozezní nejen adventní a vánoční čas. Deska pro ni byla takovým brzkým vánočním dárkem, ale ten největší dar má doma. Syn Tadeáš se narodil v den partnerových narozenin, takže slaví společně. My víme jak!

První narozeniny syna Tadeáše proběhly v rodinném kruhu a mezi přáteli v domáckém prostředí. „Tadeáš je hodně komunikativní a lidi má rád, ale zjistila jsem, že když je lidí moc, tak je to na něj příliš, tak snad to bude dobré, když slavíme doma,“ řekla nám Monika Absolonová. Stejně tak na sebe prozradila, že malinko pozapomněla na svého partnera. „Tomáš se bál, že když slaví narozeniny ve stejný den jako Tadeáš, tak že se na něj zapomene, já jsem byla ta, která mu tvrdila, že to tak není, a také jsem byla ta, která na něj málem zapomněla.“

Monika je velice rozumná maminka, která je přesvědčena, že by její syn neměl dostávat zbytečně moc dárků. „Myslím, že jeden od každého bude stačit. Já mu raději šetřím, aby až jednou vyroste, si mohl něco pěkného koupit,“ prozradila zpěvačka svůj plán. Na Vánoce se už moc těší a budou klasicky probíhat v pohodové rodinné atmosféře.

Video se připravuje ...