Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Andrea Keresteš Růžičková: Můj muž je jako sloup, který mě podpírá

Video se připravuje ...
VIDEO: Tereza Kovářová/BPŽ
22. listopadu 2016 | 06:00

Andrea Keresteš Růžičková je kromě herečky také fotografkou. Měla již několik výstav, tentokrát své fotky použila k tomu, aby pomohly dobré věci. Pro organizaci, která podporuje děti postižené metabolickým onemocněním fenylketonurie, nafotila kalendář. Snaží se pomoci nejen finančně, ale i tím, že pomocí snímků ukáže, jak těžké a nebezpečné toto onemocnění opravdu je.

„Kamarád módní návrhář, který už bohužel není mezi námi, nás seznámil s maminkou, která má dítě trpící fenylketonurií. Chvilku mi trvalo, než jsem se se sdružením PKU, což je ve zkratce fenylketonurie, spojila. Vzala jsem to jako poselství toho mého přítele,“ vysvětlila nám Andrea Keresteš Růžičková svou cestu k charitě.

Celý večer byl pro herečku hodně emotivní, ale naštěstí měla po boku svého manžela, hudebníka Mikoláše Růžičku. „Nechci, aby to vyznělo jako klišé, ale mám pocit, že už nejsem sama, z dvou se stal jeden. To, co je na tom nejkrásnější, je, že mám pocit, že mám vedle sebe sloup, o který se mohu opřít, když už padám na zem,“ popsala nám své pocity z manželství Andrea.

Video se připravuje ...