Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Eliška Bučková prozradila, jak si ji Jakub Vágner testoval: Tekly slzy a cákal pot

Video se připravuje ...
VIDEO: Andrii Konontsev/BPŽ
4. listopadu 2016 | 12:00

Eliška Bučková byla dřív v módních buticích k vidění mnohem častěji. Od té doby, co ulovila rybáře Jakuba Vágnera, tak se z ní stal skoro jiný člověk. Jak si ji známý rybář testoval?

„První ryba, kterou jsem v životě chytila, byla s Jakubem a vážila sto třicet kilo. Kuba byl celou dobu za mnou a hrozně se smál, jak s ní zápolím. Nejdřív jsem byla naštvaná, že mi vůbec nepomohl, ale pak jsem pochopila, že chtěl, abych si ji chytila sama. Zápasila jsem s ní skoro hodinu, tekly mi slzy, ale dostala jsem ji,“ vyprávěla Eliška Bučková.

Teď už jezdí s Jakubem Vágnerem na výpravy a ta poslední v Mongolsku prý nebyla procházkou růžovým sadem. Ani sama Eliška by před pár lety nevěřila, že něco podobného bude schopná podniknout. „Když se chci se svým klukem vidět, musím s ním vyrazit na výpravu. V Mongolsku to bylo náročné, protože jsem hrozně zimomřivá a nesnáším prudké změny počasí. Tam bylo dva dny dvacet tři stupňů a třetí den minus deset a sníh. Ten den jsem byla dost nepříjemná,“ vyprávěla Eliška.

Video se připravuje ...