Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Liběna Rochová: Člověk vydrží hrozně moc

Video se připravuje ...
VIDEO: Andrii Konontsev
2. listopadu 2016 | 06:00

Liběna Rochová je jednou z našich předních módních návrhářek. O svůj talent a veškeré poznatky se dělí se studenty, kteří slaví se svou prací úspěchy i za hranicemi této země. Je také jednou z modelek dalšího ročníku kalendáře pro charitativní organizaci Debra.

Debra je charitativní organizace, jejíž patronkou je herečka Jitka Čvančarová. Pomáhá lidem s nemocí motýlích křídel, neléčitelným onemocněním kůže. Liběna Rochová spolupracuje s Debrou již několik let a letos v lednu zemřela právě na toto onemocnění její kamarádka. „Když máme to štěstí, že jsme zdraví, měli bychom si vzít za povinnost pomáhat těm, kteří to štěstí neměli. Dostala jsem se sice v životě do situací, kdy jsem měla pocit, že jsem si sáhla na dno, ale jistě ne, protože člověk toho vydrží strašně moc. Nedokážu si vůbec představit to, čím tito lidé procházejí,“ svěřila nám Liběna Rochová.

Na kalendáři ji uvidíte na fotce, kde jakoby levituje na poslední stránce, tedy v prosinci. „Prosinec je krásný měsíc, protože jsou Vánoce a ty miluju,“ poznamenala návrhářka. V roli modelky se prý cítila dobře, protože věřila fotografce Bet Orten a jejímu záměru.

Autor: Bet Orten

Video se připravuje ...