Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Lucie Bílá: Tohle mohlo mamince zachránit život

Video se připravuje ...
VIDEO: Tereza Kovářová
21. října 2016 | 06:00

Zpěvačka Lucie Bílá (50) se letos musela rozloučit se svou milovanou maminkou, což pro ni bylo nesmírně těžké. Ještě stále se s tím vyrovnává. Aby zbytek její rodiny i ona sama byly jeden pro druhého na tomto světě pokud možno co nejdéle, rozhodla se stát se tváří nového prevenčního programu.

„Už jsem jeden podobný projekt dělala, bylo to For you, prevence pro ženy proti rakovině. Bohužel projekt skončil a já jsem přemýšlela, co bych pro svou rodinu, svoje přátele a fanoušky mohla udělat. Přišla za mnou má letitá kamarádka Lucka Libovická s projektem, který jako by z nebe spadl. Jsem tak ráda, že projekt existuje, protože mě samotné záleží na tom, abych tu byla co nejdéle platná svému synovi, aby můj syn byl zdravý, moje kamarádky, které miluji, byly zdravé, a rozhodla jsem se projekt rozkecat do světa,“ vysvětlila nám Lucie Bílá.

Poslední dva roky strávila s maminkou hodně po nemocnicích, na které v žádném případě nezanevřela. „Kdyby před třemi lety existoval takovýhle balíček preventivních vyšetření, možná tu maminka ještě mohla být,“ povzdechla si zpěvačka.

Video se připravuje ...