Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Přítel už se rozvádí, svěřila se Kateřina Sokolová

17. října 2016 | 06:00

V roce 2007 získala Kateřina Sokolová (27) titul Miss České republiky a od té doby je modelkou agentury Elite Prague. Její život ale není jen pozlátko. Potýká se s autistickým onemocněním mladšího brášky a snaží se pomoct i ostatním. Také má ženatého přítele. 

Je pro bývalou Miss těžké najít lásku? Nebojí se vás muži oslovit?

Někteří asi ano. Bojí se možného odmítnutí, a tak se k oslovení raději ani nedostanou. S mým současným partnerem jsem se seznámila na večírku ke konci minulého roku. Při setkání je pro mě rozhodující hlavně charizma toho muže. Taky by měl být inteligentní, zábavný a jistý si sám sebou, což můj přítel na sto procent splňuje. Nikdy bych nešla na rande naslepo ani s někým, kdo mě osloví třeba přes Facebook.

Video se připravuje ...
Kateřina Sokolová v botičkách za 27 tisíc: Modeling mi otevřel dveře do zahraničí! • VIDEO: Kristýna Léblová, Petr Soukup

Váš partner je stále ženatý. Vedete ho k tomu, aby si situaci vyřešil?

Ano, přítel je ženatý, ale ve chvíli, kdy jsme se seznámili, žil už tři roky s manželkou odděleně. V současné době jsou v rozvodovém řízení. Jejich situaci nechci dál komentovat ani se do ní nijak plést. Je to jenom mezi nimi a já to respektuju. Nikdy bych nikomu nerozbila rodinu.

Chystáte se založit vlastní rodinu?

Rodinu a děti určitě plánuju, a tak uvidím, jak se bude můj život vyvíjet dál. Vztah se mnou není kvůli cestování úplně standardní, ale se současným partnerem vidinu společného života určitě mám. 

Video se připravuje ...
Je Kateřina Sokolová novou milenkou Majka Spirita? • VIDEO: Markéta Reinischova, Petr Soukup

Kdybyste jednou měla dceru, poradila byste jí, aby se také účastnila soutěží krásy?

Já bych svou dceru podporovala v čemkoliv. Bylo by mi jedno, jestli chce být modelkou nebo fotbalistkou. Kdyby se přece jen pro modeling rozhodla, nijak bych ji neodrazovala, snažila bych se jí předat co nejvíc zkušeností. Já sama začínala už ve čtrnácti, ale necestovala jsem tak jako dnešní mladé modelky. Nejdůležitější je mít dobrou renomovanou agenturu. V tom případě bych se o svou dceru nebála. Odstrašující případy vznikají u nekvalitních agentur, které se o mladé dívky dostatečně nepostarají.

Celý rozhovor s Kateřinou Sokolovou a ještě mnohem více najdete v novém čísle tištěného Blesku pro ženy:

BLZ_16_42
Autor: archiv Bpž

Autor: nat
Video se připravuje ...