Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Ornella Koktová by se kvůli umění klidně svlékla!

Video se připravuje ...
VIDEO: Tereza Kovářová
11. října 2016 | 06:00

Ornella Koktová (24) se ukázala jako velká milovnice umění. Také o sobě tvrdí, že je bohémka. Na křtu knihy fotografa Roberta Vana přiznala, že před jeho objektivem nebo před fotoaparátem Jana Saudka by odložila úplně všechno. 

„Roberta Vana znám od svých čtrnácti let, kdy jsem přišla do agentury Czechoslovak Models, kde působil jako věhlasný fotograf. Zná i mou mámu a byl u toho, když jsem cestovala do Milána, a jako šestnáctileté nezkušené holčičce mi dával rady. Je to velice kosmopolitní člověk a mám k němu vřelý vztah,“ objasnila Ornella Koktová.

Nahota ji nijak nepobuřuje. Dokonce přiznala, že by sama byla ochotna ukázat úplně všechno. „Robert Vano a pan Saudek jsou pro mě velkými umělci a zrovna pro tyhle dva bych byla schopná se úplně svléknout. Beru to jako umění, mám ráda i renesanci nebo baroko a tam je nahota běžná. Myslím si, že je zbytečné, že se v dnešní době všechno cenzuruje. Když půjdete do kostela, tak vidíte také všude nahotu.“

Ornella Koktová, rozená Štiková, vychovává syna Quentina s Josefem Koktou, kterého přebrala moderátorce Gabriele Partyšové. 

Video se připravuje ...