Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Karel Gott vystresoval Sagvana Tofiho! Víme proč!

Video se připravuje ...
5. října 2016 | 16:00

Sagvan Tofi celých šest let poslouchal repertoár písní našeho nejpopulárnějšího zpěváka Karla Gotta. V noci nespal, poslouchal ho úplně všude, a když se konečně dostal na audienci, aby odprezentoval svůj návrh, byl úplně vystresovaný.

"Když jsem za ním šel, byl jsem strašně vystresovaný, šel jsem mu totiž odprezentovat příběh, který jsem měl v hlavě. Věnoval jsem tomu roky života a najednou jsem seděl proti němu doma v kuchyni a čekal na ortel. Byl to pro mě jeden ze zásadních dní v mém životě," vysvětlil nám Sagvan Tofi, jak se cítil, než mu Karel Gott kývnul na spolupráci.

A co vlastně Sagvan Tofi Karlu Gottovi navrhl? Muzikál složený z mistrových hitů! Z obrovského množství písní vybral po šesti letech poslouchání dvacet osm, které mají dohromady tvořit příběh. Autoři zatím mlží o tom, kdo bude hrát hlavní role v muzikálu, který bude mít premiéru v Hudebním divadle Karlín. Čas růží, jak se bude jmenovat, není příběh Karla Gotta, nýbrž zcela nový příběh o lásce a přátelství. Najdete tam prý i vtipné části, a dokonce se podle tvůrců i dojmete. 

Video se připravuje ...