Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Miss Natálie Kotková nám prozradila, kde se učí pózy na fotky a jak je doma cvičí

Video se připravuje ...
VIDEO: Gabi Röhrichová
28. září 2016 | 06:00

Možná si myslíte, že se každá modelka nebo Miss už narodila tak, že dokáže vždycky vystřihnout tu nejlepší pózu a na každé fotografii vypadá dobře? Kdepak, to se, stejně jako mnoho dalších dovedností, musí pilovat a cvičit. Prozradila nám, jak na to!

„To jsem snad dělala, když jsem byla malá, že jsem si cvičila pózy před zrcadlem. Ale na druhou stranu si myslím, že je určitě super, když chce někdo začínat s focením, aby věděl, jak při které póze vypadá. Záleží pak samozřejmě na úhlu pohledu a celkovém prostoru při focení,“ prozradila nám Natálie Kotková (22). Ta má s natáčením a focením zkušenosti také ze svého blogu, kde dokumentuje úplně všechno.

Focení v nádherných lokacích je pro holky z Miss už skoro všední záležitost. Na začátku při soustředění se Miss například fotily v Thajsku. V jižním Tyrolsku u jezera Lago di Braies to chvílemi také připomínalo exotické dálky, protože tak modrou barvu jezera jen tak někde neuvidíte.

Pro extrovertní povahu, jakou Natálie určitě je, je focení zábavné. "Před kamerou a foťákem se cítím jako doma, jsem na ně zvyklá už od malička, kdy jsem tancovala a pořád mě natáčeli," prozradila Miss. 

Video se připravuje ...