Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nový doktor v Ordinaci! Stane se obětí nepříjemných intrik?

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič
25. srpna 2016 | 06:00

Libor Stach je čerstvě pětadvacetiletý herec působící v Městském divadle Mladá Boleslav a jako čerstvá krev nastupuje do seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde doplní doktorské stavy. Je to velký sympaťák a k doktorskému povolání má rázem ještě větší respekt.

„Je to svět, kterému nerozumím a který svým způsobem obdivuji. To, kolik věcí se tihle lidé dokážou naučit a umí potom používat v praxi! Máme k ruce odborného poradce, díky kterému můžeme nahlédnout na věci z jiného pohledu,“ vysvětloval nám Libor Stach, jak to chodí na natáčení. Pro něho samotného je to všechno úplnou novinkou, ale dal nám trochu nahlédnout do dalších stránek scénáře.

„Adam Svoboda je mladý lékař, který nastupuje po škole na oddělení chirurgie. Snaží se sžít se s prostředím, stane se také trochu obětí nějakých intrik, ale jinak by to měla být postava v podstatě milá. Mám tam i hezkou přítelkyni, se kterou jsem šest let, hraje ji Terezka Rumlová,“ prozradil nám Libor. A pozor, na rozdíl od Adama Libor ve skutečnosti zatím žádnou přítelkyni nemá!     

Video se připravuje ...