Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Alena Mihulová si zahrála v novém seriálu Já, Mattoni a doufá, že z ní bude dobrá tchyně!

Video se připravuje ...
Alena Mihulová: Doufám, že budu dobrá tchýně!
VIDEO: Adam Balažovič
21. srpna 2016 | 06:00

Aleně Mihulové se splnil sen. Tedy ne že by bylo jejím snem stát se tchyní, ale vždycky toužila zahrát si v historickém filmu. Já, Mattoni je sice seriál, nicméně dobových kostýmů si v něm užili herci až až. Herečka Alena Mihulová v seriálu, který bude vysílat od 2. září Česká televize, hraje tchyni slavného továrníka Mattoniho.

Když si vaše dcera vezme krásného, a navíc úspěšného muže, jako matka z toho radost možná moc mít nebudete. Ne že byste jí to nepřála, ale zasadí to do vás červa pochybnosti. Celý život se kolem něj budou motat ženy, dokáže jim vždy odolat, a neublížit tak své manželce? 

Možná z toho důvodu se z některých maminek stávají ukázkové tchyně, kterých se muži tolik bojí. Takovou si v novém seriálu Já, Mattoni zahrála i Alena Mihulová. Její postava zeti Heinrichovi Mattonimu nevěří, neboť je podle jejích slov až moc hezký. Tím se snaží chránit svou dceru Mínu, kterou ztvárnila Tatiana Vilhelmová. 

Nový velkolepý historický seriál Já, Mattoni, který vypráví příběh továrníka z 19. století, je plný hereckých hvězd, ať už jsou to výše zmíněné herečky nebo Alois a David Švehlíkovi, Aňa Geislerová, Tatjana Medvecká nebo Jana Plodková. Na první díl se můžete těšit 2. září ve 20.00 na ČT1.

Video se připravuje ...