Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Čtyři roky života v nebezpečí! Petra Nesvačilová dotočila dokument o podsvětí

Video se připravuje ...
VIDEO: Tereza Kovářová
16. srpna 2016 | 06:00

Herečka Petra Nesvačilová je mimo jiné také režisérka a po čtyřech letech práce se konečně dočkáme dokumentu o dobru a zlu, který mapuje život v podsvětí. Na dokumentu spolupracovala s bývalou elitní detektivkou Helenou Kahnovou, která s kolegou dopadla takzvaný Berdychův gang. 

Dokument Zákon Helena dal Petře Nesvačilové pořádně zabrat. „Bude mít premiéru na podzim, a to jak v kině, tak v televizi. Je to film o podsvětí, o mapování dobra a zla. Vzhledem k tomu, že jsem i herečka, tak jsem se stala jednou z postav a jsem součástí svého dokumentárního filmu,“ řekla nám herečka.

Téma je to značně nebezpečné, ne každý by se do něčeho podobného pustil, protože to může nepříjemně zasahovat do vašeho života. „Samozřejmě jsem se bála a občas to do mého života zasahovalo. Byly to docela náročné čtyři roky. Naštěstí mám báječné spolupracovníky, kteří mě hodně podrželi. Držela mě určitě i Helena Kahnová,“ říká Petra Nesvačilová s tím, že pro tenhle projekt se rozhodla úplně náhodou a naučil ji mít nadhled a vytrénovat si disciplínu.

Video se připravuje ...