Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Smrtelné nebezpečí číhalo na Moniku Zoubkovou při natáčení nového pořadu

Video se připravuje ...
VIDEO: Tereza Kovářová
12. srpna 2016 | 06:00

Monika Zoubková společně s hereckým kolegou Michalem Kernem pátrá v novém pořadu České televize po původu jídla, které se nám dostává pravidelně na talíř. Putování po českých farmách je ovšem vystavilo různým situacím. Jednou jim šlo doslova o život.

Nejprve si herečka Monika Zoubková myslela, že nabídku na moderování pořadu Farmářská jízda odmítne. Nakonec je ráda, že to neudělala, i když během natáčení zažila mnoho svých poprvé. „Poprvé jsem držela v ruce vidle, potkalo nás mnoho nových věcí v rámci natáčení. Stala se nám jedna opravdu nebezpečná věc. Natáčeli jsme mezi prasnicemi s prasátky a bylo nám řečeno, že ve chvíli, kdy se zvednou, musíme utíkat. Neudělali jsme to včas, ale nakonec jsme to stihli. Bylo to opravdu nebezpečné a mohlo nás to zabít,“ vzpomínala na krušné okamžiky Monika.

Farmařina, to je dřina – a na to přišla během natáčení i Monika s celým filmovým štábem. „Nejvíce mě překvapilo, že si, ač mají neuvěřitelně těžkou práci, nikdo z nich nestěžuje. Nemohou jet nikam celý rok, protože se musí starat o zvířata, půdu, a stejně si nestěžují. To mi přišlo úžasné,“ vyprávěla herečka, kterou už teď prý neuvidíte kupovat jiné maso nebo mléčné výrobky než ty z farem. 

Video se připravuje ...