Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Zdeněk Pohlreich bude točit nové díly Ano, šéfe!: Co v nich bude?

Video se připravuje ...
27. července 2016 | 06:00

Televize Prima představila spoustu novinek, které budete moci od konce prázdnin vídat na televizních obrazovkách. Také pořad Zdeňka Pohlreicha bude mít nové díly. Evidentně je český rybníček špatné gastronomie nevyčerpatelný. 

Chtěli jsme po Zdeňkovi, aby nám poodkryl pokličku, pod kterou se pečou nové díly Ano, šéfe!. „To, co bude v nových dílech, vám neřekne nikdo na světě, protože se to vyvíjí za pochodu a nikdo netuší, co se stane,“ řekl nám Pohlreich. Výběrem restaurací, ve kterých se bude natáčet, se zabývá produkce, takže Pohlreich do toho nijak nezasahuje.

Jeho pořad už běží několik let a během té doby se tvář české gastronomie trošičku změnila, on si za to ale kredit nepřipisuje. „Nechtěl bych si přičítat nějaké zásluhy, ale jsem přesvědčený o tom, že se české restaurace za posledních pět let hrozně zlepšily. Vše je to propojeno. Lidé se více zajímají o to, co jedí, a mají na to víc peněz. Máme velkou spoustu talentovaných kluků a dorůstají další generace, a to nejen kuchařů, ale i klientely.“

Video se připravuje ...