Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Co mají společného burgery a tetování? Podívejte se na reportáž z Rock for People

Video se připravuje ...
VIDEO: Andrea Zelníčková
10. července 2016 | 06:00

Vyrazily jsme se podívat na největší festival rockové hudby v Čechách Rock for People. Letos se na něm objevila spousta skvělých hvězd a počasí přálo, takže spokojenost panovala všude. Narozeniny i na tomhle festivalu slavila jedna slavná whiskey.

Adina Mandalová a Zdeněk Střížek jsou ambasadory, kteří s Jackem Danielsem slaví jeho sto padesát let. Na festivalu Rock for People mohli návštěvníci ochutnat nejen koktejly z tohoto alkoholu, ale stejně jako my mohli odejít s mandalovým hena tetováním od Adiny nebo ochutnat skvělý burger ze Zdeňkovy dílny.

Tetování se v posledních několika letech přehoupla z temné strany na výsluní. Už ho nenosí jen kriminálníci a podivíni. Adina Mandalová pochází ze Slovenska a její pravé jméno je Adéla Galbavá. Tetuje krásné mandaly a při práci vlastně relaxuje. Zdeněk Střížek je chlap jako hora a tetováními je pokrytý. Miluje jídlo a burgery dělá skvěle. Když slyšíte z úst takového chlapáka, že nejdůležitější ingrediencí na nejlepší burger je láska, zaručeně vás to rozněžní. 

Autor: roh, zel
Video se připravuje ...