Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Petra Černocká: Ženy si během života vybírají dva typy mužů

Video se připravuje ...
VIDEO: Tereza Kovářová
27. května 2016 | 06:00

Zpěvačka Petra Černocká tvoří se svým manželem, kytaristou Jiřím Pracným, velice stabilní pár. Jsou spolu už přes dvacet let a pořád jim to klape. Na jedné akci, kde se křtilo CD plné romantických hitů, Petra také míchala nápoje lásky. Na manžela ovšem nic podobného nepoužila.

„Možná by se mohlo zdát, že umím namíchat nápoj, který by mi zajistil nehynoucí lásku nějakého úžasného muže, ale není to tak. Když ale spojíte dobrý nápoj s pěkným počasím a příjemným místem, tak to musí fungovat,“ vysvětlila Petra Černocká. Toho skvělého muže už má, takže ho nepotřebuje lákat. Navíc je prý větší romantik než ona.

„Já chlapovi, který mi nosí kytky a otevírá dveře, nevěřím, myslím si, že je to strategie, a můj muž to ví, takže se v tomhle ohledu nijak nepřetrhne,“ usmívala se Petra. Vysvětlila nám také, že ve svém věku už může bilancovat, a tudíž je přesvědčena, že ženy procházejí dvěma obdobími. „Do čtyřiceti let hledá žena jeden typ a potom, po všech zkušenostech, hledá druhý. A dvacetileté holce nevysvětlíte, že když je ten kluk krásný, tak že to ten blbeček nejspíš ví, a že by tedy o něj neměla usilovat. Až po čtyřicítce zjistíte, že pohledný, ale hlavně spolehlivý je víc.“

Video se připravuje ...