Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Štěpánka Duchková prozradila děsivou příhodu ze svého dětství

Video se připravuje ...
Štěpánka Duchková prozradila, co si strčil do nosu její syn.
VIDEO: Adriana Krátká
26. května 2016 | 10:00

Mít doma dvojčata není vůbec jednoduché, a pokud jsou to ještě kluci divočáci, zažijete s nimi opravdu spoustu veselých zážitků. To potvrdila i moderátorka Štěpánka Duchková a zjistilo se také, že jablko nepadá daleko od stromu. Stejně jako před lety partnerovi, i jejich synovi musel doktor tahat legrační předmět z nosu a jí samé se stalo ještě něco mnohem horšího.

„Můj partner měl asi v pěti letech v nose pneumatiku od autíčka a jeden z našich kluků, Adámek, měl v nose očičko ze šaška. To očičko bylo hýbací, takže když jsme mu posvítili do nosu baterkou a on hýbal hlavou, tak se mu to očičko v nose chvělo. Přišli jsme na to v půl jedenácté večer a jeli jsme na Bulovku, kde mu pan doktor dlouhou pinzetou očičko vyndal,“ vyprávěla s úsměvem – už zřejmě otrkaná – maminka Štěpánka Duchková.

Moderátorka, když byla malá, zažila ovšem mnohem strašidelnější příhodu, která ji potom na nějakou dobu ovlivnila. „Když jsem byla malá, tak jsme si s kamarádkou hrály na řeznice a běhaly jsme po bytě s opravdovými ostrými noži. V jeden okamžik, když kolem mě probíhala, tak se jí podařilo mi uříznout kus ruky. Naštěstí mi ji ale doktoři přišili,“ svěřila se Štěpánka. 

Video se připravuje ...