Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Olga Menzelová: Kdyby měl dítě s jinou chlap, bylo by to normální

23. května 2016 | 06:00

Na schůzku přiběhla o půl hodiny později. „Moc se omlouvám. Nesnáším to na sobě, ale jsem strašně nedochvilná. Víte, než přišla chůva, než jsem jí předala děti, to chvíli trvá,“ omlouvala se hned mezi dveřmi. Byla tak okouzlující a sympatická, že jsem jí odpustila okamžitě. Málokdo se umí takhle omluvit.

Jste ve věku, když už víte, co chcete?

Já asi vždycky věděla, co chci. Nevím, jak je to možné, jestli jsem stará duše nebo je to vliv mámy nebo je to tím, že jsem ve čtrnácti odešla z domova, ale dost brzy jsem měla jasno, co chci. Díky tomu jsem od mnoha věcí neuhnula, i když jsem za to byla někdy tepaná. 

Myslíte i to, že máte dítě s jiným mužem než s manželem?

I to. Kdyby to udělal chlap, tak by to bylo jedno. Ale že si to dovolila udělat ženská, a ještě žena slavného muže, to byl skandál. Nebylo mi úplně jedno, co si o mně myslí okolí, ale Jiří to přijal moudře. Nakonec jsem si řekla, že co mě nezabije, to mě posílí. 

Video se připravuje ...
Podívejte se na bezchybné tělo Olgy Menzelové po dvou dětech • VIDEO: Adriana Krátká

Co vám to vzalo?

Některé lidi, o kterých jsem si myslela, že jsou přátelé. A zpětně bych možná některé situace řešila jinak, ale každý přece dělá v té chvíli to nejlepší, co může. Přesto jsou věci, kterých lituju.

Třeba?

Mohla jsem se rázněji postavit některým lidem. Mohla jsem jinak komunikovat s médii. Pořád někomu něco vysvětlovat je k ničemu. A že člověk dělá chyby? No a co. Měl by se z nich poučit a neopakovat je. A věřím, že mně se to podařilo.

 

Celý rozhovor s Olgou Menzelovou a ještě mnohem více najdete v novém čísle tištěného Blesku pro ženy: 

Autor: archiv

Autor: MAJ
Video se připravuje ...