Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Mariana Prachařová prozradila, za co nemá ráda mámu a kdy se na ni vykašlal brácha

Video se připravuje ...
VIDEO: Adriana Krátká
19. května 2016 | 10:15

Dcera Dany Batulkové a Davida Prachaře Mariana, kterou znáte ze seriálů Policie Modrava nebo Comeback, roste do krásy! Přesto se sebou není úplně spokojená. A nás zajímalo, co tak mladá, pěkná holka dělá na kosmetické klinice. Mariana přiznala, že ji dlouho trápila špatná pleť, ale konečně našla něco, co zabírá.

Mariana Prachařová, kterou jsme potkali na kosmetické klinice, přiznala, že ji trápila problematická pleť, takže se o tato zařízení začala více zajímat. „Když jsem vysadila prášky, tak se mi strašně zhoršila pleť. Měla jsem hrozné záněty, byla to hrůza, kolikrát jsem brečela. Dostala jsem na to antibiotika, ale ta mi nepomáhala. Potom mi Tereza Voříšková doporučila výbornou paní, která pracuje s přírodními produkty. Chodím k ní asi tři čtvrtě roku a pleť mám neuvěřitelnou,“ svěřila se Mariana.

Problematická pleť působila zásadně na její sebevědomí a způsobovala jí velké mindráky. Mariana také přiznala, že po dvacátých narozeninách začala kromě pleti také řešit postavu a snaží se teď cvičit, aby v létě mohla do plavek. V tomto úsilí se ji rozhodl podpořit i bratr Jakub Prachař. „Bratr mi řekl, že musíme být oba hezcí, a rozhodl, že budeme chodit spolu cvičit. Nakonec mě v tom nechal samotnou, ale jelikož to bylo cvičení s trenérem, bylo to super. Ten mě k tomu cvičení donutil,“ prozradila nám Mariana. Ani maminka Dana Batulková jí parťáka na cvičení neudělá. „Jsem na ni trochu naštvaná, mamka nemusí ani cvičit a vypadá skvěle.“

Video se připravuje ...