Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nová Miss Andrea Bezděková: Můj přítel je alfa samec a funí ze spaní

8. května 2016 | 06:00

Jednadvacetiletá Andrea Bezděková se stala Českou Miss pro letošní rok a svou funkci si náležitě užívá. Přestože neměla žádnou průpravu v modelingu, tak dosáhla až na tu nejvyšší příčku a v téhle roli se prý našla. Neslibuje světový mír a o svém partnerovi tvrdí, že má úplně všechno.

Korunku máte relativně čerstvě, co se od té doby už událo?

To nejdůležitější je, že mám nový byt, ve kterém už spokojeně bydlím. Také máme už předané auto, které je fantastické. Je to automat a já jsem doteď řídila jen manuálně, takže je to pro mě ohromná úleva. Máme za sebou první přehlídky a hlavně ohromnou spoustu rozhovorů.

Je to váš první byt, kde žijete sama bez rodičů?

Ne, bydlela jsem rok v Brně na koleji a teď jsem bydlela půl roku s přítelem na Vyšehradě, takže už jsem zvyklá nebýt takový domácí mazánek.

Video se připravuje ...
Takhle to vypadalo po finále. • VIDEO: Blesk TV

Takže nový byt osidlujete společně?

Pomalu, je to teprve na začátku, ale vypadá to, že tam nakonec spolu asi skončíme.

Nemohu si odpustit otázku, zda se přítel nebojí, že o vás přijde?

To by se bál, i kdybych nebyla Česká Miss. Člověk musí žít neustále v nejistotě, aby se o partnera snažil, takže my to máme pořád jak na trní.

Video se připravuje ...
Korunka nové Miss! Má 28 diamantů a cenu 300 tisíc korun! • VIDEO: Blesk TV

Kdo je u vás více žárlivý?

Ono hrozně záleží na situaci. Většinou jsme oba dva hrozní hrdinové, ale nakonec žárlíme oba úplně stejně.

Jsme na Siréna party a ty lákaly muže svým zpěvem, čím jste nalákala vašeho přítele?

No zpěvem určitě ne. Teď bych ho tady potřebovala mít, protože on o mně mluví vždycky hrozně krásně. Myslím, že hlavní roli v tom hrála moje osobnost, jsem strašný živel, ale zároveň jsem dost pokorná a skromná a přitom jsem určitě hrozně vtipná. To je těžké o tom mluvit, on to umí říct báječně a ze mě to leze jak z chlupaté deky.

Video se připravuje ...
Šaty za statisíce. Finalistky České Miss v nich absolvovaly finále. • VIDEO: Kristýna Léblová

Čím dostal on vás?

Marťas je takový alfa samec. On jenom vezme za kliku a už mu každý leží u nohou, takže tam nebylo co řešit. Nejen že je pohledný, ale taky hrozně inteligentní a vtipný. Prostě má úplně všechno.

Je květen, měsíc lásky, líbali jste se pod stromem?

My si na tradice moc nepotrpíme a letos ani ta třešinka neproběhla. Přeci jen, ve vztahu jsou občas nějaké bouřky a nás to potkalo zrovna na prvního máje, takže pusinka nebyla. Teď už je ale zase všechno v pořádku.

Čím si doma žehlíte průšvihy?

Já jsem hrozně splachovací a pro mě je nejlepší přijít a tvářit se, jako by se nic nestalo, ale moc to nezabírá, takže nakonec musím přijít a omluvit se.

Andrea Bezděková
Autor: facebook

Vy jste ještě studentka, jak to teď budete řešit, stíháte studium?

Když jsme odjížděli na soustředění s Miss do Thajska, tak mi akorát začínalo zkouškové období zimního semestru. To jsem nestihla a měla jsem v plánu to dohnat v letním, ale teď je jasné, že to nestihnu. Takže to vypadá na přerušení a v září to zase rozjedu. Jsem v prvním ročníku a mám vystudovaný gympl. Pro mě tudíž není žádná jiná cesta než pokračovat na vysoké škole.

Věnujete se studiu managementu sportu, tíhnete ke sportu a pohybovým aktivitám?

Mám hrozně akční rodiče, celý život jsme jezdili na hory, běhali jsme, plavala jsem už od dvou let, takže já mám blízko úplně ke všem sportům. Všechno si ráda vyzkouším, až po adrenalinové sporty nebo klidně šachy.

Andrea má na cestování špatné vzpomínky, ale thajský ostrov Koh Samui si zamilovala.
Autor: archiv České miss

Takže jste trpělivá?

Já jsem trpělivá do té doby, dokud vyhrávám, jakmile se to zlomí, tak jdu od válu.

Je ještě něco, co vás dokáže rozhodit?

Nevím, u mého kluka mi třeba vadí, když funí ze spaní, ale u někoho jiného mi to nevadí, tak nevím, je to asi dost individuální. Taky mi vadí, když někdo v tramvaji vydává takové ty divné zvuky, co většinou dělají starší lidi.

A co lidem vadí na vás?

Jsem dost nedochvilná. Snažím se to pak spláchnout nějakým fórkem. Řeknu třeba: „Pojďme se z toho nehroutit, jo. Mohlo se stát něco mnohem horšího, taky jsem nemusela dorazit vůbec!“

Máte teď v rukou jistou moc. Hodláte s ní naložit nějak smysluplně?

Nechci tady moc máchat světovým mírem, protože vím, že je to nesmysl. V rámci České Miss jsem se stala patronkou školy Svítání pro děti s mentální a fyzickou dysfunkcí, takže těm bych ráda pomohla. Mým největším poselstvím právě teď je, že jsem dokázala, že nepotřebujete žádné zkušenosti v modelingu, abyste vyhrála tuhle soutěž.

A baví vás to?

Našla jsem se v tom. Celá tahle soutěž a to kolem je takové koření života. Před rokem by mě to ani v duchu nenapadlo. Nikdy jsem neplánovala, že se přihlásím, ale vždycky jsem to sledovala a komentovala, ale nikdy bych netušila, že tam najednou budu a dokonce to vyhraju. Je to úžasný pocit.

Video se připravuje ...