Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vendula Pizingerová s Kubou skládá puzzle a Duchkovou terorizují s Člověče, nezlob se!

Video se připravuje ...
VIDEO: Adriana Krátká
6. května 2016 | 06:00

V Praze se otevřelo jedno z největších hračkářství ve střední Evropě a celebrity se svými potomky se rozhodly být u toho. Interaktivní obchod láká nejen děti, ale i dospělé, ve kterých zbylo ještě kus dětské duše. Na jakou hračku z dětství tedy nejvíce vzpomínají slavní?

„Nikdy jsem asi nebyla takový ten typický případ, moc jsem si s hračkami nehrála, vždycky jsem chtěla psa, ale toho mi máma nekoupila. Potom jsem měla kočku a z toho jsem byla nejvíc odvázaná,“ prozradila na sebe Vendula Svobodová Pizingerová, která se na tu velkou událost přišla podívat se synem Kubou. Ten prý nejraději skládá puzzle, miluje počítač a cestování.

Štěpánka Duchková dorazila s dvojčaty a postěžovala si, že jako malá vždycky toužila po panence Barbie, ale ta v komunistickém Československu nebyla k sehnání. „Dostala jsem takovou napodobeninu z východního Německa. Jmenovala se Petra a měla oblečení na převlečení a plastové botičky,“ smála se moderátorka. Dnes ji synové nutí hrát každý den alespoň jednu partii hry Člověče, nezlob se!

Video se připravuje ...