Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Lucie Králová: Chatky bez elektřiny jsou lepší než hotel u moře

Video se připravuje ...
VIDEO: Andrii Konontsev
8. května 2016 | 06:00

Manželka hokejisty Jiřího Šlégra má doma samé chlapy, kteří více než módním výstřelkům rozumí jakémukoli sportu. Lucii to vyhovuje, s Jiřího dcerou Jessicou, kterou má z předchozího vztahu, ráda na nákupy občas vyrazí. My jsme Lucii zastihli při nákupu bot. Prozradila nám, co dělají její synové nejraději.

Jiří Šlégr sice není otcem Lucčiných synů, ale protože se vzali a žijí spolu, samozřejmě je velice ovlivňuje. „Robík hraje hokej od první třídy, teď je ve třetí a tajně jsem doufala, že Ríša půjde spíš víc mým směrem. Já jsem od mládí tančila a on chtěl na kytaru, na bubny a myslela jsem si, že skončí v lidušce. Tím, že ho starší bratr neustále dává do brány a má už nakoupenou celou výstroj, přišel za mnou a oznámil mi, že bude brankář,“ svěřila se Lucie Králová.

Jako rodina prý všichni dohromady nejraději cestují. Řekli byste si možná, že tahle rodina brázdí spíše zahraniční vody a miluje luxusní dovolené. Opak je pravdou. „Děti by nejraději jezdily na Šumavu nebo na Mácháč a nesmíme vynechat vodu. Každý rok jezdíme sjíždět Vltavu a chatky bez topení a bez světla jsou prostě nejvíc. My je vezmeme i k moři, ale oni i ve škole stejně nakonec nejvíc vykládají o tom, jak byly na vodě!“

Video se připravuje ...