Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Svatba u Polívků? Vladimírova přítelkyně Karolína si vybírá zásnubní prstýnek

Video se připravuje ...
Svatba u Polívků? Vladimírova přítelkyně Karolína si vybírá zásnubní prstýnek
VIDEO: Adriana Krátká
29. dubna 2016 | 06:00

Karolína Krézlová chodí s Vladimírem Polívkou, synem Chantal Poullain a Bolka Polívky, a je do něho zamilovaná až po uši. S přicházejícím jarem se nám do žil vlévá nová energie a láska kvete všude kolem. Karolína si přišla do nového obchodu s diamanty prohlédnout snubní prsteny.

Nasnadě je otázka, zda se mladá dvojice opravdu chystá k oltáři. „Pokud by to byla opravdu mise najít snubní prstýnky, tak to určitě nepřiznám, ale rozhodně jsem si jich pár vyzkoušela. Rozhodně tím nechci vábit svého přítele, aby si mě vzal, ale každá holka má ráda snubní prstýnky. Chceme být za princezny a zkoušet si krásné šperky, ať už tajně nebo doopravdy,“ vybruslila z otázky zpěvačka Karolína Krézlová.

S přítelem si už od chvíle, kdy začaly kvést stromy, dělají romantické procházky a jaro na ně určitě působí. „Už prvního dubna, kdy začaly rozkvétat stromy, jsme si udělali svůj vlastní máj. V květnu se všechno probouzí a určitě je to měsíc lásky, lidé jsou hezčí a živější, ale je to o tom, jak si to kdo udělá. Například mým rodičům kvete láska celoročně a já bych to tak chtěla také.“

Video se připravuje ...