Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Adéla Banášová prozradila trik, jak vypadat bez chyby v šatech na tělo

Video se připravuje ...
Adála Banášová v šatech co neodpustí ani deko, prozradila, proč v nich vypadá tak skvěle
VIDEO: Andrii Konontsev
28. dubna 2016 | 06:00

Slovenská moderátorka si odskočila do Prahy, kde moderovala soutěž o nejlepšího kadeřníka či kadeřnici roku. O vlasy se jí tedy postarali ti největší profesionálové a také nám prozradila, od koho má šaty, které jí obepínaly postavu tak těsně, jako by to byla její druhá kůže.

„Šaty mám od Michaely Luptákové, slovenské návrhářky, která mi je ušila na moderování a přebírání cen Oto, to je něco jako u vás TýTý. Já jsem si je potom od ní koupila, protože jsou takové praktické, jednoduché a myslím, že mi docela sedí, takže je vláčím, kde se dá,“ přiznala s úsměvem Adéla Banášová. V takových šatech si nemůže dovolit nafouknuté bříško, a tak mě zajímalo, jestli třeba před nošením šatů neobědvá. Mnoho z nás by nesmělo jíst tak čtrnáct dní.

„Obědvala jsem, a dokonce jsem si v šatně dala i bezlepkovou bagetu. Trik je ale v tom, že jakmile máte ty šaty na sobě, zatáhnete břicho a to si můžete dovolit vyfouknout až zase zpátky na pokoji,“ smála se moderátorka. Tu, zdá se, humor nikdy neopouští. „Humor dává energii. Neznamená to, že musíte situace zesměšňovat, ale pokud se zasmějete s nadhledem, můžete i vážné věci lépe přijmout. Takže si ho pořád držím, ne nijak násilně, ale je tam někde v pozadí pořád. Když se ocitnu v těžké situaci, tak mě donutí se jí zasmát.“

Video se připravuje ...