Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Renata Langmannová: Jsem teď vdaná paní a měla bych se usadit

Video se připravuje ...
27. dubna 2016 | 06:00

Modelka a Miss z roku 2006 Renata Langmannová se loni vdávala, a jak to tak bývá, plánuje se teď usadit a přichystat se na přírůstek do rodiny. S manželem tvoří pár už osm let, takže podle ní už bylo na čase, aby se jejich vztah pohnul kupředu.

Renata Langmannová pracuje jako modelka převážně v zahraničí, ale poslední dobou už začíná myslet na rodinu. „V modelingu stále pracuji a jezdím pracovat do Německa, Itálie a různě po Evropě, ale snažím se teď už trochu víc držet doma, přece jen jsem vdaná paní a cítím, že bych se měla trochu usadit. A založení rodiny určitě časem přijde,“ přiznala nám modelka.

Ukázalo se, že Renata je v tom, jak přistupuje k instituci manželství, částečně staromódní. „Myslím, že ve společnosti je manželství vnímáno na vyšší úrovni než pouhé partnerství,“ svěřila se Renata. Přesto nebyla ochotna vzdát se svého příjmení a zcela ho vyměnit za manželovo, protože je její obchodní značkou. „Nechala jsem si obě dvě jména. Renata Novotná Langmannová je opravdu dlouhé, proto ho používám v tomto znění jen při úředních příležitostech, jinak používám jen Langmannová.“

Video se připravuje ...