Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Designérka vibrátorů Anna Marešová: Na vlastní svatbu nemám odvahu

Video se připravuje ...
VIDEO: Andrii Konontsev
17. dubna 2016 | 06:00

Anička Marešová loni uvedla na trh nového člena rodiny erotických pomůcek pro ženy Whoop.de.doo – stylový vibrátor. Její výtvor již sklízí evropská ocenění a jeho stvořitelka je na něj náležitě hrdá. Poprvé také zasedla do poroty soutěže Souboj nevěst a nám prozradila, jak to vypadá s její svatbou.

Vibrátor
Autor: Anna Marešová

Jak se stalo, že ses ocitla v porotě soutěže Souboj nevěst?

Oslovila mě pořadatelka soutěže Lucie, už jsem se zúčastnila prvního kola a byla to pro mě neuvěřitelně osvěžující záležitost, protože se tam koncentruje hrozně moc ženské energie. Moje povolání je spíš mužské, tak to byla velmi příjemná změna. Všechny holky nadšeně řešily svatbu, šaty a mě to hrozně bavilo a rozhodla jsem se jít jako porotkyně i do druhého kola.

Jak to máš se svatbou ty?

Když jsem byla malá, tak mě svatby úplně fascinovaly. Celá ta organizace a průběh svatebního dne. Je to zábavné, ale mám pocit, že na svou vlastní svatbu nemám odvahu. Mám moc ráda svatby, ráda na ně chodím jako host, a dokonce jsem jednou byla za svědkyni.

Jak by měla tvá svatba vypadat?

Mám takové dva extrémy: buď hodně hostů, ideálně někde na pláži v plavkách a pak velký mejdan, nebo jen ve čtyřech se svědky odjet někam hodně daleko od Prahy.

Video se připravuje ...
Anna Marešová navrhla postel podle Padesáti odstínů šedi. Podívejte se, jak vypadá! • VIDEO: Adam Balažovič

S přítelem jste už na toto téma mluvili?

Vlastně ani moc ne. Je to trochu na něm, si myslím, tedy pokud jde o požádání o ruku. Jsem hodně tradiční, co se týče navazování vztahů muže se ženou. Myslím si, že muž je lovec, a tím pádem je míček na jeho straně.

Už třeba víš, jaké bys chtěla jednou mít svatební šaty?

Hodně jednoduché a takové, abych se v nich mohla pohybovat. Kdybych je měla na zem a s vlečkou, tak bych z toho byla asi hodně nervózní.

Video se připravuje ...
Anna Marešová • VIDEO: Adam Balažovič, Lenka Chvostová

Ke svatbě patří i rozlučky se svobodou a k tomu striptéři a mnohdy i hračky, kterými se ty zabýváš. Byla jsi někdy na podobné akci?

Myslím, že ne. Byla jsem párkrát na takových těch pánských jízdách, řekla bych spíš nedopatřením, ale rozhodně vím, že se mé produkty k těmto účelům často kupují.

To jsme se zase vrátily k erotickým pomůckám. Máš hotový vibrátor, co je další meta?

Těch met je víc, vždycky mám velké vize, ale samozřejmě realita je trochu pomalejší. Chtěla bych se pustit do vibračního vajíčka a přinést ještě další produkty, které s tím souvisí. Například lubrikační gel nebo dezinfekci na čištění pomůcek. Pořád mě ale baví zůstávat u ženy, její intimity, takže nemusí jít jen o erotické pomůcky. 

Tvůj vibrátor získal evropskou designérskou cenu. Můžeš nám o tom říct víc?

Je to cena Red dot, jež se každoročně udílí několika firmám, které přinesou na trh produkt, který splňuje určitá kritéria. Hledí se na kvalitu, design a vůbec provedení. Pro mě je to tím pádem dvojí ocenění, protože já jsem nejen designérka, ale také firma, která to produkuje. Mám z toho velkou radost.

Video se připravuje ...