Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Osmany Laffita: Češky neví, jak se oblékat, a stále nosí černou!

Video se připravuje ...
13. dubna 2016 | 10:00

S uznávaným návrhářem Osmany Laffitou, který kromě módy miluje také krásná auta, jsme se potkali právě na automobilové akci pořádané firmou Stratos Auto. Nás ale přece jen více zajímala ta móda, a tak jsme se zeptaly, co nám letos nesmí v šatníku chybět.

"Letos na jaře a v létě vám nesmějí chybět pohodlné modely z žoržetu, šifónu a lnu," radí kubánský módní návrhář Osmany Laffita. Podle něj se letos dostávají do ústraní pestré odstíny a místo nich nastupují jemné pastelové. Třetím nejvýraznějším trendem jsou tenisky a polobotky, které vystřídaly boty na podpatku. Pohodlí je zkrátka heslem aktuální sezony.

Přestože se české ženy v trendech poměrně vyznají, podle Osmanyho stále ještě většina z nich neumí rozpoznat, jak se obléknout k dané příležitosti. Na obyčejnou procházku do města nosí sexy modely a na večírky džíny s teniskami. Dalším velkým prohřeškem je podle známého návrháře nošení celočerných outfitů, které sice pomáhají schovat nějaké to kilo navíc, ale našemu módnímu stylu škodí.

Sledujte i další rozhovory se slavnými osobnostmi.

Video se připravuje ...