Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Kristina Kloubková prozradila, čeho se v dětství nejvíce děsila

Video se připravuje ...
VIDEO: Andrii Konontsev
7. dubna 2016 | 06:00

Když byla malá holčička, měli doma spoustu zvířátek, tím pádem moc dobře ví, jaké to je se o všechna starat. A protože dobře věděla, že první, kdo vstane, půjde se psem ven, raději by se bývala počurala v posteli! Její dcera Jasmínka by si ale mazlíčka přála.

„Přemýšlím zatím nad rybičkami nebo papouškem, ale myslím si, že mi ani jedno u Jasmínky neprojde, protože to není dost mazlicí,“ vysvětlila nám moderátorka a bývalá tanečnice Kristina Kloubková. Ta přitom, když byla malá, vyrůstala mezi spoustou zvířátek. „Moje maminka byla fantastická. Měli jsme třeba obrovské akvárko s mloky. Jednou jsme přišli domů ze školy a po bytě chodila taková velká, chundelatá koule. My chodili za tím a zjistilo se, že to byl mlok, který utekl, a protože prošel všemi kouty, nalepily se na něj chuchvalce prachu a chlupů,“ smála se Kristina.

Jasmínka je prý pohodová, takže si nechá snadno vysvětlit, že zatím není na mazlíka čas. Plánuje ho tedy raději až na svůj dospělácký život. Kristina dceru nevzala prozíravě ani na chrtí závodiště, kde byli oceňováni nejlepší pejsci sezony. Místo pejska si holky raději vyjedou k moři, i když zprávařka je po všech možných negativních informacích z různých letovisek na vážkách, kam se vůbec letos vypravit. 

Video se připravuje ...