Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Hlavní hrdina nového seriálu Drazí sousedé skončil v krvi v nemocnici

Video se připravuje ...
VIDEO: Tereza Kovářová
15. března 2016 | 14:00

Tomáš Novotný se na obrazovkách bude pravidelně objevovat v seriálu televize Nova Drazí sousedé, kde hraje Honzu Chalupu, pohledného syna starosty vesnice Vlkov. Jeho osud se zamotá s dětskou doktorkou Kateřinou Vrbovou, kterou hraje Lenka Zahradnická.

My jsme se s Tomášem potkali na generálce australské hry Noc bláznů, která měla minulý týden premiéru v Divadle Rokoko. Tomáš měl velice napínavý a akční týden. V pondělí se mu totiž "připletla do obličeje" židle a přerazila mu nos. „V inscenaci Veterán v Divadle Rokoko mám roli, kde je pár soubojů. Shodou okolností se stalo, že židle, která mi má mířit na nos a kterou já mám chytit, na nose opravdu skončila, protože jsem ji nechytil. Za pár okamžiků jsem – soudě podle množství krve, které mi z nosu teklo – věděl, že to nebude v pořádku. Představení se tedy muselo po devíti minutách stopnout a já jsem odjel do nemocnice,“ vylíčil nám dramatické okamžiky Tomáš Novotný. 

Nechali si ho tam a operativně mu nos rovnali. Z nemocnice jim utekl ještě s páskou na ruce, aby se mohl zúčastnit generálky a představení v divadle. Pod prášky se, jak sám přiznal, cítil mírně nadopovaný. V Noci bláznů má jako na potvoru v roli také několik rvaček. Ty během generálky museli sehrát opravdu opatrně.

Video se připravuje ...