Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Okatá blondýnka z filmu Dvojníci by si ráda zahrála princeznu: Líbila by se vám?

Video se připravuje ...
Štěpánka Fingerhutová
VIDEO: Tereza Kovářová
10. března 2016 | 10:00

Štěpánku Fingerhutovou jste už možná viděli na televizních obrazovkách a dávno ji znáte. Zahrála si totiž v seriálech Cesty domů nebo V.I.P. vraždy. Nyní v komedii Dvojníci hraje dceru Ondřeje Sokola.

„Hraju pubertální dceru, která neuznává svého otce, když je učitel a je takový hodně staromódní, ale jakmile se vymění se svým dvojníkem, najde si k němu cestu,“ popisuje svou postavu ve filmu Štěpánka. Ondřej Sokol se ve filmu představuje coby sucharský učitel, zatímco jeho dvojník je podvodníček z podsvětí. Štěpánka nám také prozradila, že když byla před pár lety v pubertě, doma s rodiči také bojovala, ale teď už je to všechno mnohem lepší.

Mladá herečka prozradila, že sama už potkala někoho, kdo jí byl tak podobný, že se jí z toho ježila kůže. „Stalo se mi to nedávno v divadle, když jsem se byla podívat na představení na DAMU. Byla tam slečna, která mi byla svým hereckým projevem tak podobná, že jsem si myslela, že se koukám sama na sebe, a bylo to hrozně divné.“ V každém případě hrát dvojroli je podle ní hodně náročné a sama si to nedovede představit. Právě teď touží po tom, aby si zahrála princeznu. A já myslím, že by jí to slušelo!

Video se připravuje ...