Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zorka Hejdová musela začít běhat kvůli závislosti na palačinkách

Video se připravuje ...
Zorka Hejdová miluje jídlo a nejvíc sladkosti
VIDEO: Ladislav Novák
2. března 2016 | 10:00

Moderátorka Zorka Hejdová přiznává, že ačkoli je jí sotva pětadvacet, musí začít cvičit, protože jinak už by si nemohla dovolit jíst tak, jak to má ráda. Mezi její největší vášně se před rokem zařadil běh. Běhání ovšem předcházela zcela jiná vášeň.

„Pro ty, kteří sledují můj Instagram, pravděpodobně není překvapením, že miluji palačinky. To je můj velký hřích a doma je děláme minimálně dvakrát týdně. Mám ráda všechno, co je sladké, tomu se nedokážu ubránit,“ svěřila se se svými hříchy moderátorka Zorka Hejdová. Právě kvůli své zálibě v jídle musela zahájit protiútok chozením do posilovny a běháním.

„Strašně ráda jím. Chtěla bych jíst všechno a kdykoliv a nehlídat se, a to už v určitém věku nejde. Sice jsem ještě mladá holka, ale už se to začalo podepisovat. Proto jsem se loni v lednu hecla, řekla jsem si, že si musím zlepšit kondičku a že je nejvyšší čas začít se sportem,“ vysvětlila nám Zorka, jak došlo k tomu, že se z ní stala sportovkyně.  

Moderátorka – původním jménem Zora Kepková – začínala kdysi jako hosteska rádia Kiss Proton, ale později se dostala do Snídaně s Novou. Mezi její zájmy patří tanec, modeling, cestování a studium jazyků. Před třemi lety si vzala za manžela moderátora Míru Hejdu. 

Zajímají vás rozhovory s významnými herci? Podívejte se na další.

 

Video se připravuje ...