Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Herec David Gránský: Role hajzlíka mě baví, čerpám ze své puberty

27. února 2016 | 06:00

Čtyřiadvacetiletý David Gránský už dávno není jen "ten z X-Factoru". Má za sebou řadu rolí. Od začátku března ho můžete vídat v novém seriálu dvakrát týdně. Fanynky musíme ovšem zklamat – David je mnoho let šťastně zadaný. Ačkoliv se seriál točí kolem vaření, on sám v kuchyni moc nepobývá. To je právě parketa jeho slečny.

Rozmazlený namyšlený grázlík, který se vrátil z Londýna a myslí si, že mu svět leží u nohou. Takový je Junior v novém seriálu televize Prima s názvem Ohnivý kuře. Juniora ztvárnil mladý herec David Gránský a dost ho to podle jeho vlastních slov baví: "Vůbec si nejsme podobní, ale o to víc mne ta postava baví," říká na adresu své postavy a dodává: "Čerpám hodně ze své puberty, kdy jsem měl pocit, že všechno vím a všechno znám."

Seriál se točí kolem jídla a vztahů. Mnoho z Davidových kolegů hraje především v kuchyni a musí u toho vypadat přesvědčivě. David je rád, že se kuchyni vyhnul a skončil u managementu. Nicméně kurzy vaření, které kvůli roli absolvoval třeba jeho herecký kolega Jakub Prachař, by si zkusil rád.

On sám se v kuchyni příliš nevyskytuje, jeho přítelkyně to prý obstará všechno sama. Jaká její jídla má David nejraději? Mrkněte na video:

 

Video se připravuje ...
David Granský o seriálu Ohnivý kuře • VIDEO: Adam Balažovič

Seriál Ohnivý kuře startuje na Primě 5. března hned dvěma díly. V seriálu hrají kromě výše jmenovaných Jan Dolanský, Josef Polášek, Simona Babčáková, Kristýna Leichtová, Lucie Polišenská, Michal Suchánek, Lenka Krobotová či Linda Rybová. Těšit se však můžete na mnohem více! Třeba na skvělé recepty. Vždy po odvysílání epizody totiž na webových stránkách seriálu Ohnivý kuře najdete recept, podle kterého v seriálu vařili Mike a Burák nebo jejich přátelé či konkurence.

Video se připravuje ...
Jakub Prachař: Kvůli novému seriálu Ohnivý kuře absolvoval i kurzy vaření • VIDEO: Adam Balažovič

Video se připravuje ...