Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Anna Linhartová a Ester Geislerová: Co všechno by udělaly kvůli filmu?

18. února 2016 | 06:00

Ta fyzická podoba je až neuvěřitelná. Přesto Anna Linhartová a Ester Geislerová pokrevní příbuzné nejsou. I když společného mají víc, než je na první pohled patrné.

Máte se rády?

E Máme! Aničku znám převážně z Facebooku, baví mě její videa, která tam dává, u nich se vždycky chechtám. Čím jsou prdlejší, tím jsou mi bližší.

A Já mám pocit, že tě znám tak nějak přirozeně, myslím, že jsme se nikdy ani oficiálně neseznamovaly.

E Vzpomínám si, že jsem tě viděla na fotkách s Aňou (Geislerovou: herečkou, Esteřinou sestrou – pozn. redakce), a okamžitě jsem si řekla, že vizuálně naprosto zapadáš do naší rodiny. A od té doby tě tak beru. Ve skutečnosti se ale teprve poznáváme.

Máte rády samy sebe?

E To je takový celoživotní projekt, můj a vlastně každého z nás. Nejdřív si člověk vůbec neuvědomuje a neřeší to, jestli se má rád. Já prožívala jedno docela dlouhé a komplikované období, kdy jsem se dostala do podivné bubliny. Moc jsem se tehdy nestýkala s lidmi, takže s tím, kdo jsem a co chci, jsem nebyla konfrontována. O to náročnější pak pro mě bylo si lásku k sobě znovu vybudovat. V poslední době se mi to daří a ano – mám se ráda. Ostatně to radí všichni duchovní guru a šamani, že láska k sobě samému je něco, co by měl cítit každý člověk. Je to ale složitý proces a někdy je hodně náročné si to ustát.

Video se připravuje ...
Anna Linhartová: Lidi mě mají rádi, protože jsem divná • VIDEO: Adam Balažovič

A Třeba já jsem na to ještě nepřišla, co znamená milovat samu sebe. Ale momenty, kdy jsem na sebe byla hrdá, jsem už zažila.

Co byste udělaly pro film? 

A Kdybych měla pod dohledem hubnout, tloustnout, oholit si hlavu nebo být týden naložená někde sama v bahně a mělo by to smysl pro film, žádný problém!

E Svléknout se ve filmu by pro mě byl velký „coming out“. Nechtělo by se mi totiž potom všude poslouchat, že když jsem přibrala, neměla bych chodit před lidi nahá.

Celý rozhovor a další skvělé texty si přečtěte v novém čísle časopisu OK! Magazine, které vychází právě dnes!

...
Autor: OK Magazín

Autor: Martin Hradecký
Video se připravuje ...