Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Misska Nikola Buranská si nechala zvětšit prsa, přítel jí to toleruje

19. února 2016 | 06:00

Nikola Buranská je Blesk Česká Miss Earth roku 2014. Se svým přítelem, fotbalistou Filipem Novákem, se přestěhovala do Dánska, kde dostal angažmá. Miluje svou rodinu a přátele a to, že s nimi nemůže být tak často, jak by chtěla, je pro ni trochu těžké. Jako modelka pracuje po celé Evropě, takže je často na cestách. Ač by se zdálo, že větší prsa nepotřebuje, nedávno podstoupila operaci, díky níž se prý chtěla cítit lépe. 

Už je to dva roky, co jste uspěla v soutěži Miss. Znají lidé Nikolu Buranskou a poznávají vás ještě na ulici?

Lidé mě poznávají hlavně v mém rodném městě Přerově a jeho okolí, ale občas i v Praze a Liberci, kde jsem čtyři roky bydlela.

Toužila jste stát se někdy tak slavnou jako hollywoodské hvězdy?

Netoužila, ale představa, že bych dostala nabídku zahrát si vedlejší roli v nějakém hollywoodském trháku, by rozhodně nebyla k zahození.

S přítelem jste se odstěhovala do Dánska, jak se vám tam žije?

Dánsko je nesmírně krásná a vyspělá země, baví mě tamní životní styl, který je v mnohém o dost odlišnější než ten, který jsem dosud mohla poznat.

Video se připravuje ...
Nikola v erotické talk show z Karlových Varů • VIDEO: Blesk TV

Nechybějí vám vaše rodina a kamarádky?

Samozřejmě že mi moje rodina a přátelé moc chybějí, ale snažím se s nimi být neustále v kontaktu. V únoru mě plánuje v Dánsku navštívit kamarádka Jitka Nováčková, na kterou se moc těším, protože to bude moje první návštěva z Česka v mém novém domově.

Nebála jste se, že tím, že půjdete za přítelem a nikoho v zemi neznáte, budete na něj mít vyšší požadavky?

Jelikož jsme se v poslední době viděli někdy jen jedenkrát až dvakrát do měsíce, můžu říct, že si užíváme každou možnost být spolu.

Nikola Buranská a její přítel Filip
Autor: facebook

Našla jste si tam už práci?

Jestli se dá považovat za práci péče o rodinný krb v nemalém domku, tak jsem zaměstnaná na sto procent. Jinak zatím skvěle zvládám dojíždění za prací do Česka a okolních zemí.

Jak moc je život v Dánsku jiný než ten v Čechách?

Nejvíce jsem si všimla toho, jak jsou tamní lidé přátelští a nápomocní. Dánština není zrovna jednoduchý jazyk, tak v obchodech mluvím pouze anglicky a mile mě překvapilo, že všichni Dánové ovládají perfektně angličtinu. A za vítanou změnu považuji to, že bydlím kousek od moře, což jsem si vždycky přála. 

Co se vám na té zemi nejvíc líbí, a co vám naopak vadí?

Líbí se mi dánský zdravý životní styl, který je hodně ovlivněn zeměpisnou polohou. Původ většiny potravin je dánský, lidé preferují nákupy farmářských produktů na trzích. Jako daň za spokojený život vnímám vysoké životní náklady, které život v Dánsku přináší.

Chtěla byste v budoucnosti žít jinde než v Čechách?

Nevím, co mi život přinese. Rozhodně nemám problém asimilovat se v jiné zemi. Upřímně – vždy mě to táhlo na jih a doufejme, že se do budoucna tím směrem podívám. Vždyť Španělsko a Itálie jsou krásné země.

Nikola Buranská
Autor: Herminapress

Váš vztah s Filipem přečkal i vaše kralování v Miss jako jeden z mála. Bála jste se, že by to nemuselo klapnout?

To jsem se nikdy nebála, protože vztah je o vzájemné toleranci, důvěře, o tom, že si partneři vycházejí vstříc. A takový náš vztah je.

Co na Filipovi obdivujete?

Na Filipovi obdivuji nejvíce jeho píli, vytrvalost a toleranci, jeho skromnost a pokoru navzdory úspěchům, kterých ve své profesní kariéře dosud dosáhl.

Právě se chystáte podstoupit plastickou operaci prsou. Nezdá se, že byste to potřebovala. Jaký k tomu máte důvod?

Operaci podstupuji pouze a jen kvůli sobě, svému sebevědomí. Rozhodně ne kvůli příteli nebo práci, jak se mnozí domnívali. O operaci jsem přemýšlela docela dlouho a jsem přesvědčená o tom, že tento typ operace je v dnešní době naprosto běžný. Tak proč tuto možnost nevyužít?

Co na to říká právě Filip? Nerozmlouval vám to?

Nikola Buranská
Autor: yes vip

Vzhledem k tomu, že Filip je naprosto tolerantní a má mě rád, respektoval moje rozhodnutí tuto operaci podstoupit.

Je to, jak jsem se doslechla, vaše úplně první operace v životě. Nebojíte se?

Strach z operace je přirozený, ale s vědomím toho, že jsem se svěřila do rukou špičkového týmu, jsou moje obavy minimální. Morální podporu před operací mi zajistila přítomnost mé kamarádky Veroniky Kašákové.

 

Zajímají vás rozhovory s významnými herci? Podívejte se na další.

Video se připravuje ...