Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Ivana Jirešová je bez partnera a dcera jí ničí kosmetiku

Video se připravuje ...
Ivana Jirešová
VIDEO: Adriana Krátká
16. února 2016 | 06:00

Herečka Ivana Jirešová se minulý rok rozešla s manželem Viktorem Dykem. Od tédoby žije jen s dcerou Sofií, kterou má ve střídavé péči s bývalým manželem Ondřejem Höppnerem. Vypadá to, že nový muž ještě není na obzoru, letošního Valentýna herečka trávila sama.

 

„Sofinka jede na lyžařský výcvik se školou, takže já si udělám pěknou neděli,“ komentovala Ivana Jirešová s úsměvem své plány na den svatého Valentýna. Po dvou zkrachovalých vztazích už bude herečka zřejmě opatrná. Rozchod je pro ni ještě čerstvou záležitostí, a tak se nehrne po hlavě do nového vztahu.

Ivana Jirešová se rozhodla, že ze sebe udělá pokusného králíka a vyzkouší produkt na růst řas. Prý takové experimenty moc nedělá, ale tady chtěla zažít na vlastní kůži, zda to opravdu funguje. Chtěla to vyzkoušet i její devítiletá dcera, ale Ivana řekla jasné ne. „Asi jako každá maminka mohu potvrdit, že si Sofinka půjčuje úplně všechno. S tou kosmetikou je to hrozné, mám ji ráda, a ona  všechno zničí. Tuhle mi vzala olej na odličování, protože si myslela, že je to olej do koupele, a celý ho vylila do vany! Musím se opravdu občas hodně přemáhat, abych na ni nekřičela," líčila soužití s potomkem. 

Herečka Ivana Jirešová se proslavila seriálem Ordinace v růžové zahradě, hrála tam barmanku Lucii. V muzikálu Excalibur ztvárnila Morganu. Je známá coby vyznavačka jógy. 

Zajímají vás rozhovory s významnými herci? Podívejte se na další.



Video se připravuje ...