Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Honza Kříž se potopil mezi dravé ryby! Smrti se ale bojí

Video se připravuje ...
Jan Kříž
VIDEO: Adriana Krátká
12. února 2016 | 10:00

Co všechno jsou někteří schopni udělat při křtu nového CD? Třeba herec Jan Kříž se spolu s Michaelou Doubravovou kvůli křtu CD muzikálu Atlantida potopil do obřího akvária. Jak příznačné!

Jelikož se celý příběh muzikálu odehrává mezi potápěči, bylo Honzovým velkým snem opravdu se pod vodu jednou podívat. Konečně se mu to splnilo a je z potápění nadšený. Dokonce by rád přesvědčil i svou manželku, aby do toho šla s ním. Ta se ale trochu zdráhá. „V první chvíli to byl hrozivý pocit, ponořit se, protože viditelnost nebyla skvělá. Dostali jsme pokyn, že si máme hlídat tři konkrétní ryby, abychom je něčím nevyprovokovali, těch jsem se tedy bál. Zbytek byl ale úplně neškodný,“ vyprávěl nadšeně Jan Kříž.

Zdá se, že je zpěvák velký dobrodruh a nezdráhá se zkusit si kdeco. To ovšem není až tak úplně pravda, protože na bungee jumping by ho nikdo nedostal – stejně jako na seskok s padákem. „Nechci dávat svůj život napospas jen jedné technické věci, zkrátka bych tomu lanu nevěřil, stejně tak padáku. Výšky mě neděsí, spíš ten pocit, že bych u toho mohl umřít.“

Zajímají vás rozhovory s významnými herci? Podívejte se na další.

Video se připravuje ...