Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Taťána Kuchařová: Bez make-upu se nestydím a necítím se méněcenná

Video se připravuje ...
Taťána Kuchařová si ráda vyjde ven úplně nenalíčená
VIDEO: Adriana Krátká
10. února 2016 | 06:00

Kolikrát jsme si po ránu nebo po těžkém dni, kdy nás čekaly neodkladné společenské záležitosti nebo jen obyčejná cesta do práce, říkaly: Díky bohu za make-up! Modelka a herečka Taťána Kuchařová (28) ho má moc ráda, ale úplně se bez něj obejde. Rozhodně se nemaluje pokaždé, když vystrčí nos ze soukromí domova.

„Make-up je krásný a myslím si, že je skvělé, že tady taková možnost pro ženy je, ale nestydím se bez něj, mám dny, kdy se vůbec nelíčím – a nepřipadám si méněcenná. Samozřejmě že když jdu někam ven nebo jsem v práci, tak se ráda nalíčím a užívám si to,“ vysvětlila Taťána Kuchařová.

Možná si ještě pamatujete, kdy jste poprvé ukradla mamince doma šminky a pokusila se na obličeji vykouzlit něco, co by se podobalo obrázkům z časopisů nebo oblíbeným filmovým princeznám. Většinou jsou první pokusy dost zrádné a nedopadnou podle našich představ. „Pamatuji si na šíleně zelenou tužku na oči, která v té době děsně frčela a mě fascinovala. K tomu samozřejmě růžové rty, protože růžová je v módě pořád. Od té doby se nezměnila,“ smála se Taťána svým vzpomínkám na první pokusy s make-upem. 

 

Zajímají vás rozhovory s významnými herci? Podívejte se na další.

Video se připravuje ...