Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Janek Ledecký v roli porotce s Jakubem Kohákem a Jitkou Čvančarovou! Těšte se!

Video se připravuje ...
Janek Ledecký bude poprvé v roli porotce
VIDEO: Hana Dvořáčková
4. února 2016 | 06:00

Televize Nova přijde na jaře s novým zábavným pořadem, který slibuje velkolepou podívanou. Osmice českých celebrit se každý týden změní v nejpopulárnější osobnosti hudební scény a okusí, jaké to je v jejich kůži. Samozřejmě že jejich snažení ohodnotí porota, do které poprvé zasedne kromě jiných i Janek Ledecký.

Janek Ledecký vypadá, že je z nového postu porotce v netradiční hudební soutěži nadšen. „Řekl jsem jim, že jestli seženou Koháka, tak se mnou můžou počítat na sto procent, protože s ním půjdu v podstatě do čehokoliv,“ smál se zpěvák. Ódy pěl také na složení účinkujících, které zahrnuje velice rozdílné a zajímavé osobnosti. 

Každý týden si budou nacvičovat choreografie a texty nejznámějších muzikantů světa například Ivana Chýlková, Iva Pazderková, David Kraus nebo Petr Rychlý. V porotě budou tři stálí porotci, Janka Ledeckého a Jakuba Koháka jsme už zmínili, dále to bude  Jitka Čvančarová. Čtvrtým porotcem bude každý týden jiný host. Navrch k tomu všemu, aby toho nebylo málo, pořad bude moderovat Ondřej Sokol.

 

Zajímají vás rozhovory s významnými herci? Podívejte se na další.

Video se připravuje ...