Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jaroslava Obermaierová: Na Silvestra jsme pohřbívali kocoura

Video se připravuje ...
Jaroslava Obermaierová měla smutný Silvestr
VIDEO: Tereza Kovářová
17. ledna 2016 | 06:00

V Ratibořicích se bude otvírat muzeum českých herců a herečka Jaroslava Obermaierová nechyběla mezi těmi, kteří tento nápad přivítali s otevřenou náručí. Do muzea věnovala z recese fotografii, na které je s bývalým komunistickým prezidentem Gustávem Husákem.

Jaroslava hraje Vilmu Niklovou v oblíbeném seriálu Ulice. A jak nám také prozradila, neměla moc veselého Silvestra. „Mezi svátky jsem i hrála, takže jsem to moc neřešila. Jako každý rok jsem dostala cukroví. Já se totiž chlubím tím, že jsem za celý život neupekla ani rohlíček a už to nehodlám měnit. Protože jsem právě pracovala, těšila jsem se na Silvestra, že si odpočinu. Bohužel nám ale nějaký pitomec srazil oblíbeného kocourka, takže jsme na Silvestra měli pohřeb – zakopání kocoura,“ vyprávěla nám herečka.

Naštěstí jí zbyl ještě pejsek a tomu hodlá najít nového mňoukajícího kamaráda. Ovšem jak to tak vypadá, nebude to mít úplně lehké. „Ona ta naše fenka totiž normálně nemá ráda kočky, měla ráda jen tohohle kocourka. Budeme muset hledat pečlivě a bude to těžké, sehnat takovou, kterou bude mít ráda.“ V novém roce si prý herečka hodlá trochu odpočinout, ale musí se prý nejdřív naučit říkat ne na nabídky, které nejsou nezbytně nutné.

Video se připravuje ...