Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Yvetta Blanarovičová je romantička, která si píše deník a v šuplíku má román

Video se připravuje ...
Yvetta Blanarovičová je velice pozitivní člověk
VIDEO: Tereza Kovářová
18. prosince 2015 | 06:00

Do Divadla Broadway se příští rok vrací muzikál Angelika, ve kterém si nově zahraje také Yvetta Blanarovičová. Ta nám přiznala, že je romantička tělem i duší. Od čtení pohádek prý plynule přešla na srdcervoucí romány a Angeliku zhltla jedním dechem.

„V jedenácti letech jsem si přečetla těch šest dílů Angeliky, maminka mi to konečně přestala zakazovat. Bavila mě taky Jana Eyrová nebo Rebeka. Z pohádek jsem rovnou skočila do sebetrýznící romantiky. Už moje znamení prozrazuje, že jsem romantická povaha, jsem narozená ve znamení Vah. Můj syn je hodně pragmatik, a když já se na něj podívám a říkám mu ,já bych ale chtěla romantiku´, tak on se na mě podívá a řekne: Mámo, chceš romantiku? Tak běž do kina,“ smála se Yvetta.

Podle herečky by si každá dívka měla takovým obdobím projít. „Nechci vidět svět černě, ale růžově. Raději se chci těšit z věcí než se neustále zabývat tím, že svět není zase tak jednoduchý,“ svěřila se nám Yvetta. Provalilo se také, že si celý život od roku 1977 píše deník a že ji romantické knihy a jejich hrdinové motivovali k tomu, napsat svůj román. Ten je zatím ukryt doma v šuplíku.

Video se připravuje ...