Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Chantal Poullain: Moc myslím na Karla Gotta a přeji mu, aby byl zdravý

  • Video se připravuje ...
    6. prosince 2015 | 06:00

    V novém kalendáři Proměny je Chantal Poullain opět namaskována tak, že byste ji jen těžko poznávali. Skvěle se transformovala do kůže Johnnyho Deppa v roli Kloboučníka z filmu Alenka v říši divů. Prozradila nám, že si focení neskutečně užila a že doufá, že jí příští rok zase vymyslí nějakou podobnou „příšeru“, jak to sama nazvala. 

  • Pro Nadaci Chantal vzniklo dalších dvanáct úžasných portrétů, na kterých se slavné osobnosti, v čele se zakladatelkou nadace Chantal Poullain, proměnily ve filmové postavy. Druhým rokem na kalendáři spolupracoval také Karel Gott, který v těchto dnech bojuje s rakovinou. Chantal se svěřila s tím, že na Karla velice myslí a přeje mu, aby se uzdravil.

    Vánoce už jsou skoro tu a Chantal také prozradila, že dárky kupuje až na poslední chvíli. „Vždycky si to nechávám na poslední chvíli, ale nekupuji hlouposti. Vždycky přemýšlím nad tím, co by komu udělalo radost. Vánoce pro mě ale nejsou jen o dárcích, nejdůležitější je, že se všichni sejdeme, a letos snad víc než jindy to bude potřeba.“

Diskuse ke článku
.
Video se připravuje ...