Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Monika Marešová: Leoš se mi ve StarDance líbí a fandíme mu

Video se připravuje ...
Monika Marešová miluje hamburgry a hlavně ty domácí
VIDEO: Andrii Konontsev
4. prosince 2015 | 06:00

S oběma svými syny, Jakubem a Matějem, fandí Monika Marešová svému stále ještě manželovi Leošovi. Ten na tanečním parketě opravdu válí. Monika má své silné stránky zase úplně jinde. V létě vyhrála zlatou medaili pro mistryni republiky ve vodním lyžování, to rozhodně její synové oceňují a velmi je to motivuje.

„Kuba, ten je fotbalový, Matýsek začal koketovat s tenisem a na jednom tanečním vystoupení viděl svou kamarádku, která tancuje s Yemim, a hrozně se mu to líbilo. Od té doby mi říká, že by chtěl začít tančit. Mně by se to líbilo, tak uvidíme, jestli to v sobě má. Doma se sice pořád nějak kroutí, ale jestli ho to bude bavit opravdu, to se uvidí,“ prozradila nám Monika. V létě jí kluci fandili při závodech a možná na začátku příští sezony půjdou v maminčiných šlépějích a zkusí jízdu na vodních lyžích.

Ježíšek je za dveřmi a kluci Marešovi už napsali dopis, ve kterém prý převažují krabice s legem. „U nás naštěstí ještě funguje Ježíšek, čemuž se trochu divím, protože Kubovi je deset let, a pořád ještě věří, což je hrozně hezké. V dopise mají každý asi deset krabic s legem, takže to vidím, že dostanou každý jednu a bude," říká Monika.

Video se připravuje ...